BUDU TĚ MILOVAT

BUDU TĚ MILOVAT

Anotace: budu tě milovat

A prachu víc
laskavý růžový
nechtěný líc
Kapesníkem z ženských prstů
lesk svobody a zatracení
setřít jako slzičku pití
Zapomenout hebký návlek
s účesem pavích slastí
s ozdobou závartí
ach ta milá jen tvé a tvé srdce uchvátí
Aspektů tisíce v milostné poloze
s křikem rozčílení
záchvatem šílenství
a milování stýskajících půvabů
jen uvelebit mrštný jazýček v ústech své lásky
a na honěnou zahrát si
kolem kolem a na procházky
s bublající nevěstou milující samohlásky

Máme zámek
a klášterů nespočet
My hříšní
v zahradách plovoucích jezírek
úžasů víc než li semiradiny
jsem jen my
já a můj andílek
vyčkáme do zimy...........

Kde u kamen dýmové clony
ožehlé červené láskou
chechtají se záclony
Stydlivé páření
ach krasavice divů světa
záříš
jsi divoká
plynoucí
jsi kometa.........

Vodopádem vodkou
hotelové skřínky
jsem s tebou
jsi li kdekoli
Autor fidjuice1, 20.07.2009
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé obraty..

20.07.2009 12:03:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí