Bomby padají

Bomby padají

Anotace: ...taková protiválečná

A bomby padají
na nevinné.
Stovky jich zabíjí
výbuchy ničivé.

Proč?

Za naivní představy
těch co světu vládnou.
Kdy se to zastaví?
Až všichni (vinní i nevinní)
...chcípnou.

A potom?

Postaví jim hřbitov
pár křížu, možná pomník.
Svědomí do složky "krutost"
uloží zvěrstva viník.

A kříže přibývjí dál...
Autor Striptérka, 20.07.2009
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí