Láska

Láska

Anotace: Pokus o básen

Nejsi poslední komu lhala
nejsi první ani poslední.
Nikdy nic nezvládla
a v noci slzy tajně roní.
Není to ta pravá
,když ti chtěla lhát.
Je to tvoje neznámá
co ti chtěla hrát.
Víš jak se s ní cítíš,
přitom neznáš její tvář.
Přesto k jejímu odhalení se blížíš,
už víš,že nemá svatozář.
Nepoklekej před ní,vždyt její jméno znáš.
Neutíkej před ní,
vždyt je to láska...kam utíkáš?!
Autor FrozeN, 20.07.2009
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí