Bůh?!

Bůh?!

Anotace: Doufám, že někdo pochopí co jsem tím zmýšlel.

Jsem rozpolcen svou samotou,
chtíčem a leností,
na lásku mou bývalou,
zapoměl bych s radostí.

Jsem snad bůh všemohoucí,
co stvořil mne snad,
abych utišil pocit srdcervoucí,
jako by to byl jen hlad?

Jsou gesta která utěší,
vzpomínky které bolí
a slova která ti svolí
navždy odejít.

Jsem snad stvořen proto,
abych skutky své litoval,
však bůh vedl roku moji,
osud můj formoval.

Je to hloupost myslet takhle!
Obviňovat svého stvořitele!
Úmysly mohl mít jen dobré!
Avšak existuje?!
Autor pokec, 07.11.2005
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Ped111ro
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je jednoduché, hodit všechno na boha...

08.11.2005 09:02:00 | Krtica

Já věřím, že jo!!!

07.11.2005 22:21:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí