Až příliš

Až příliš

Anotace: ... silné kouzlo z jihovýchodu.

Až příliš

A tak daleko od mé ruky a mého pohledu
a přece se mi zdá, že jsi moje
jeden dotek a pak už nic a
tohle všechno trvá dál
stále si myslím, že jsi hezká
až příliš, až příliš

Tvůj rozum si na mě nikdy nezvykne
ale mé srdce stále bude tady,
aby zkusilo ten pocit,
který mi můžeš dát
stále si myslím, že jsi hezká
až příliš, až příliš

A tvůj úsměv je stále přede mnou
a nevím, co můžu čekat od lásky
mé srdce je zkažené rychlostí
z povrchností předešlých okamžiků
a přece stále sním jen o tobě
můžu se změnit a chci se změnit
záleží na tobě, jestli mi chceš
dát ten pocit výjimečnosti...

... a budu plavat v touze po tobě,
dýchat v porcelánu radosti a
naše posedlost žije navždy,
jestliže si mě necháš ...

Nikdo nemluví, kdo je mladý a kdo starý
ptám se, kde začínáme a kde končíme
víš, že nejsem jediný a stejně tě chci
stále si myslím, že jsi hezká
až příliš...pro mně.
Autor fiXXXer, 20.07.2009
Přečteno 267x
Tipy 12
Poslední tipující: sophia92, labuť, Gudula, Kačka Ranglová, Psavec, enigman, Mbonita, ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a prý jsem hiphoper o:) to už jsem slyšel v roce 2005 :D :D
když dneska zapneš televizi a posloucháš písničky třeba i s českými texty,dpjde ti že dneska může zpívat a psát písničky každý :D :D tak proč ne já? ještě mi vyber hudební styl :))

21.07.2009 04:41:00 | fiXXXer

to mi přijde jako písňový text... :o)

20.07.2009 22:51:00 | hanele m.

příliš blízko...

20.07.2009 22:25:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí