Noční psaní

Noční psaní

Anotace: psáno 5.10.2005 v 0:40

Silueta mizí v oblacích páry
levituje nad zemí
postupně se davům z očí
ztrácí

-----

studený déšť mi smyje smítko z čela
a bubnováním vytváří rytmus uvnitř mé duté hlavy

oči hledí kamsi za cíl vidění
hledají neustále za věcmi v dáli

slyším tóny co nikdo neslyší
když jdu po zmoklém zimním náměstí
a sleduji jak lidé procházejí skrz kaluže a stojí pod stromy
sledují čas na hodinkách aniž by věděli
že hodiny jsou na věži

jdu sám, je příšeří
Autor Jan D., 07.11.2005
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to ...

10.11.2005 21:23:00 | NikitaNikaT.

Zaujalo, formou i myšlenkou. 80

08.11.2005 08:51:00 | Krtica

Myšlenka pěkná, ale forma mi moc nesedi.

07.11.2005 21:02:00 | hajena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí