spočítej...

spočítej...

Anotace: ..

Spočítej
kolik slov jsi dal
Přemýšlej
kde je vlastně ráj
Zastav se
kudy máme jít
Nediv se
že už není klid

Podivné pápěří,
když rosa se začeří…

Spočítej
kolik prstů máš
Přemýšlej
co osudu dáš
Zastav se
nevíš kudy dál
Nediv se
že vše jsi už vzal

Přísahej modlitbou,
než okno se zahalí…

tmou…
Autor jarkaj, 21.07.2009
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí