Bezejmenná

Bezejmenná

Anotace: ....

Beze jména,tak připadám si já,
jak nekonečná ulice,
co s ostatními míjí se...
Jak pouliční lampa bez světla,
jsem v anonymitě ztracena..

Bezejmenná,jedna z mnoha,
nitro křičí,
nalíčená tvář - ta mlčí..

Jak vitráže v katedrále,
byl svět barevný,
psaný tvými křídly,
jen vzlétnout.

Pak narazil,křídla zlomil,
do rukou si hlavu složil..
Z ulice ulička,
dům domu se dotýká-
jen dotyky nás dvou se míjí
a kroky v otiscích času doznívají...
Autor saralara, 22.07.2009
Přečteno 230x
Tipy 1
Poslední tipující: Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí