Bez

Bez

Anotace: Nemyslím, že se mi to zdálo...

Byla jsem s mámou na květy bezu.
U lesa, tam,
kde jej cesta odděluje od pole,
tam,
kde je jich nejvíce.
Nebe bylo plné mraků,
napitých mraků plných vody.
Pršelo a neprší a ještě bude.
Fouká vítr.
Sbíraly jsme květy bezu.
U lesa, tam,
kde přes keře není vidět dál.
Tam
zrovna silný vítr vál,
a nemyslím, že se mi to zdálo,
přinesl mi vítr
tóny flétny k uším.
Autor Willou, 22.07.2009
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: Architekton, Churry, contionor, Bíša, J.U. Ray, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové krásné, přirezené. Nezbývá než chválit.

01.09.2009 19:49:00 | Architekton

To možná satyr
nymfám hrál,
by do tance je
popohnal.
:,)

23.07.2009 12:48:00 | E.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí