Nepřestávám

Nepřestávám

Anotace: prostě nepřestávám

nepřestávám se
bát se nemám zapotřebí

nepřestávám se
ptát se nemám zapotřebí

nepřestávám se
litovat se nemám zapotřebí

nepřestávám se
ničit se nemám zapotřebí

nepřestávám se
smát se nemám zapotřebí

nepřestávám čekat na tvou tvář
zhmotněnou krásu světa

odmítám si přiznat pravdu
a nepřestávám se
zabíjet myšlenkou na tebe
Autor Stagger Lee, 22.07.2009
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju...díky

24.07.2009 20:47:00 | Stagger Lee

líbí se mi...

23.07.2009 13:45:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí