Vzdech pouštní lišky

Vzdech pouštní lišky

Anotace: Vzdechy a naděje pouštní lišky...

Sbírka: Vzdech pouštní lišky

Mrazivé tušení snáší se k zemi,
jako horoucí vábení stoupá vždy k nebi,
utápím se v tónech žalostných,
za zvuků písní až přesládle milostných,
a při každém vzdechu pouštní lišky,
lapám po dechu a padám z výšky,
do temné jámy, do vlčí tlamy,
držená ve stísněné kleci,
hledám jen klíč do zámku přeci,
do zámku zapadlého v lesích,
jenž kdysi dávno utápěl se v plesích,
dnes však už zeje jen prázdnotou,
stejně jako má duše nahotou...
Autor Atropabelladonna, 23.07.2009
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

občas se nechám unést hraním se slovy...taková předčasná nemoc z povolání...

23.07.2009 02:10:00 | Atropabelladonna

je to dobré, ale dal bych tomu víc invence, víc ponor
trochu mi to takto připadne jako slovní cvičení

23.07.2009 00:55:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí