NArodit se....umřít

NArodit se....umřít

Anotace: : http://www.youtube.com/watch?v=l78RDT-p24I

Narodit se...umřít
vyber si...
Nemůžeš najít
životní krásy.
Začít i skončit
nedobrovolně obojí.
V pekle se smažit
smrti se nebojí...
...ti nešťastní

Duše krásu ztrácí
když si uvědomí,
že do záchoda zvrací
tvoje sebevědomí.
Nevíš kdo a kde jsi.
vyber si smrt
v té volbě svobodný jsi.
Nikdo se neptal a porod?
...začátek toho, že jsi.....
...........i když jsi třeba nechtěl...
Autor Striptérka, 23.07.2009
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí