perleťí

perleťí

Anotace: ..momentální pocit

dotknout obrazem se skutečna
tam co straním se chyb
nemaje možnosti odpírat poslání
náležící zázraku
v podobě AURY

bipolarita okamžiku
rovnat může se zjevení
v němž BEHEMÓTA zakrývá ATON
nebránící se znovuzrození

staniž se

věčnost
zrozená ze svítání
ukrývá perleťí noční záře
pochlcujíc kosmu vášeň
metamorfuji
Autor ricda, 23.07.2009
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí