plaché vyznání

plaché vyznání

Anotace: někdo se prostě někdy bojí říct najevo své city no...

Sbírka: Láska

Tvé oči jsou jako malé plamínky,
nebo jako dva ostré kamínky,
kamínky, které se svalily ze skály,
ze skály, kde moc dlouho nestály.

Tvůj úsměv je tak neodolatelný,
hřejivý, svůdný a nezapomenutelný,
máš charizma a hodně sex-appelu,
když tě vidím, trhá mi to žílu.
Autor majainka, 23.07.2009
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí