Cestak sobě

Cestak sobě

Anotace: ...

Cesta k sobě

Oči, klenot nás všech
Brána do nás, mě i tebe
Cesta k duši
Pohleď do očí těm, kterým věříš
A vydej se na cestu
Tvář, postava i vzhled
To nic neznamená
Oči, ty jsou vše
Když nejsou slova
Víc není vážně třeba
Tam jsou otázky
Tam jsou i odpovědi
Když všichni mlčí
Jejich oči jasně hovoří
Mluví tím i jejich duše
Pohleď do nich
Dostaneš snad to co chceš
Co potřebuješ vědět
Tváří v tvář
Z očí do očí
Dvě cesty
Dvě duše
Spolu spojené pro jeden prchavý okamžik
Autor Jesper, 23.07.2009
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdivé

30.07.2009 19:29:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí