Drhnutí temnot v anděla

Drhnutí temnot v anděla

Anotace: opouštět milované

Párání kůže, v duši skrz
Za cachtání krve, za schnutí slz
Rdousí!!!! Rvou srdce z těla!!!
ZPÍVAJÍ: " Drhnutí temnot za anděla.."

Potřebují pro naše životy
Hledají pro naše bytí
Jak bolavé tóny, tupé noty
Milované své špíny mytí

Staré švy odstranit, vyrvat srdce z těla.
Za cákání krve, neslyšíš schnutí slz!
Drhnutí temnoty, to si snad chtěla?
Párání kůže, přes duši, skrz.

Pohřešují, jsme narozeni pro zardoušení,
V tomto životě, v pokušení
Staré švy odstranit, vyrvat srdce z těla
Za cákání krve, za anděla!
Autor Trophy, 23.07.2009
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí