SPOLEČNÍK

SPOLEČNÍK

Anotace: na jednu noc, nebo pozbytek života?

Kdysi zahalovala
moji hlavu otazníky
ta krutá pravda
jdu si dát sprchu
***
párkrát jsem jí
za chladných nocí
zahříval postel
***
servíroval jí tuňáka
s mušlemi a mořskými řasami
popíjeli jsme krvavě
červené víno
***
a potom uléhali
společně
někdy v kostýmech
ušitých na míru
***
společníka jsem dělal již
deset let
ale poprvé za těch
deset let jsem se
cítil jako zamilovaný
***
zamiloval jsem se
ovšem ne do sexu s ní
ale čistě proto,že jsem
podlehl jejímu kouzlu
***
zamiloval jsem si její smích
a budu ctít její práva
jako pouhý gigolo
společník na pár hezkých chvil
***
protože vím, že ženatí muži
jsou jako psi na vodítku
vláčeni požadavky svých manželek
***
nic proti ženám
ba naopak
ženy jsou nádherná stvoření
pro která stojí zemřít
***
nic netrvá věčně
ale kdoví
Autor Tomáš Přidal, 23.07.2009
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, Kamil Princ, Markéta Hl., WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vodítko,jen s mým souhlasem,sám si ho nasadím

23.07.2009 21:33:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí