Tanec myšlenek

Tanec myšlenek

Anotace: Zaskočíš na chvilku ?

Hodíš si srdce v kostky zas,
pro ten překrásný slastný jas ?

Otupělostí smyslů již zbavená,
co že ta zkušenost proboha znamená ?

Klesnout až na dno, dveře otevřít,
pak už jen skvostně tajně si snít.

Porvat se s iluzí stále bdící,
probudit panenku věčně spící.

Rozkmitat to její přetěžké závaží,
vyčkat až fyzické tělo se nabaží.

Rozluštit onen pradávný sen,
pak klouzat už po nitkách k srdéčku jen.

Dobít tu místnost ukrytou v zapomnění,
pobídnout duši k lehkému snění.

Zatroubit zběsile na roh vítězství,
probudit rej úzkostných něřestí.

Skočit si se vším v tanec života,
do víru děje zasáhne nicota.

Pak znavená klesnout do měkkých peřin,
a to vše jen během několika vteřin...
Autor Ráchel, 23.07.2009
Přečteno 289x
Tipy 13
Poslední tipující: Indigo, Holis, Pevya, al-pacino, Zdenek, Mbonita, PANGÁSIUS, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Človíčku milý...ST.

01.08.2009 10:53:00 | Indigo

mně zas lahodí toto:)

23.07.2009 23:34:00 | PANGÁSIUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí