Pár slov

Pár slov

Anotace: To jsem zas jednou dělal na pěkným obraze a do hlavy mi padaly myšlenky.Začalo jich být tolik zajímavých,že jsem se rozhodl je napsat.

Právě jsi odešel od svého obrazu
neboť jsi tak rozpálený od mrazu.

Máš na srdci pár slov,která tě přinutila psát
Bloudíš ve svých myšlenkách,ale jsi rád.

To onen mráz pohltil tě večer
a tys jen naříkal a brečel.

Prožil sis další pokleknutí před startem
teď seber síly a změň se odrazem.

Shrňme si tvé chyby z minulosti
často tě to srhnutí zbavuje zlosti.

Vzpomínek je tolik,nevíš kde začít
ani nehádáš kolik,měl bys už něco načít.

Nemůžeš se nasytit svého umu
chápeš zmrdy co by nejradši vzaly gumu...

Vzali by ti i tvůj poslední atom
vůbec je nezajímá co jako potom.

Snažíš se jim vyjít vstříc a oni se ti smějí
jen malinko věřit víc,ale stejně tě berou jako smetí.

Proč se zahazovat s tak nicotnými bytostmi?
příroda nadělila ti dosti,tohle nebudou tví hosti.

Přemýšlíš nad svým životem a tím co máš
usmíváš se a jsi rád,že jím nemrháš.

Máš Mámu,rodinu,domov,od přírody tolik krásy
měl bys být rád za každou minutu lásky.
Autor KapkaDobra, 23.07.2009
Přečteno 223x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobře, že ses odrazil..ať Ti to vydrží co nejdéle

06.09.2009 13:29:00 | Házté

Vím to.Jen si občas na tyhle lidi vzpomenu,na mou minulost a to vše.Dnem před vytvořením týhle básně jsem se opět odrazil od dna,takže už se zas posouvám jinam...možná blíže svému snu

24.07.2009 10:13:00 | KapkaDobra

...devadesát % lidí jsou "blbci" ,poznáváš to,to neznamená,že k nim nepatříme :) maluj,piš

23.07.2009 23:53:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí