Překvapení

Překvapení

Anotace: ...

Klepeš na dveře
A já dřevěním
Překvapením
V tento ten
Bych Tě nečekala

Sundáváš otěže
Před mým stavením
Se zděšením
Se díváš do mé tváře

Kouzlíš úsměv
Na větrem
Ošlehaném obličeji
Jenž máš deštěm
Omytý od krve

Kapka Ti stéká
Dolů a vpíjí se
Do vlasů
A žal vtéká
Do prázdných slov
A zmizelých časů
Autor Denael, 24.07.2009
Přečteno 228x
Tipy 7
Poslední tipující: Labanda, Atropa bella-donna, enigman, Zdenek, Jarka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st máš cit

24.12.2009 06:21:00 | Labanda

nečekaně...

25.07.2009 00:53:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí