Touha mořské pany

Touha mořské pany

Anotace: !!!

Mořská pana, v mořském králoství sedí
a přeje si být člověkem.
A do zrcadel tiše hledí.
Ptá se:,,Přejde to věkem?"
Tak to bude dlouhá doba,
než přejde ta hrozná touha.
Touha rozběhnout se po písku,
Oběhnout keře, rostliny i lísku.
Však ploutve se v nohy nezmění,
mořská pravidla se takhle nemění.
Nezmění to ani noc,
nikdy nebude mít tu moc,
proměnit se v člověka,
který se každé hlouposti poleká.
Autor terca111, 24.07.2009
Přečteno 428x
Tipy 4
Poslední tipující: Mr Higgins, MalaIzis, slečna.závist
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věkem malých víl
však nepřechází nic
jdou lásce stejně vstříc
jak touží najít změnu
a někdy v mořskou pěnu
se mění.... jinak nic
vždyť moře velké je
a jednou přijde princ

25.08.2009 10:03:00 | MalaIzis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí