Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Pro Terezku....

Jsi zábradlí, kterého se chytím, když padám ze schodů,
jsi ruka, která nepustí, když klesám pod vodu,
jsi štěstí, které mě neopouští,
jsi ta co napít mi dá třeba i v poušti.
Znáš mě snad líp než já sama sebe,
znáš mě tak jak Bůh zná nebe.
Vím, že jsi jistota, kterou nikdy neztratím,
vím, že jsi ta, kterou nikdy nezradím.
Jsi ta ve které našla jsem přítele a ne jen kamaráda,
jsi ta, kterou budu mít vždycky ráda,
jsi má minulost, přítomnost i budoucnost,
jsi mé druhé srdce, přítel i cnost.
Autor Adele, 24.07.2009
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí