Temný sklep

Temný sklep

Anotace: myšlenky

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Mé myšlenky jsou temné jako tma,
tma je temná jako nejtemnější sklep.
A já se tiše ptám - má snad zahynout duše má?
Marně nahmatávám její tep.

Mnoho tajemství je ukryto ve sklepě,
jako ve tmě, v myšlenkách mých.
Já věřila svým snům slepě,
ale kdyby ne - nemilovala bych.
Autor Satha, 24.07.2009
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: olusza, Kamil Princ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obsahově velice vyvážená báseň s povedenou pointou na konci. Líbí se mi.

24.07.2009 14:03:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí