Jak zima

Jak zima

Anotace: přijde jaro oblečené, stejně tak i ty

Smích není mým snem,
vždyť básníkem se cítím být,
jak duše ztracena uprostřed pouště,
já dlabu své nesmysly dále.

Jiskřivý pohled na duši všech duší,
a jsoucí jas uprostřed temnot,
kdy v zářivý bod obloha se vlní,
píseň písní se v jako jen mění.

Jen pár stanic dělíc svá těla,
od všech těch červů pozemských,
kdy v jabloň své já vrůst nechávám,
a polibek na rty roztouženě jen prchá.

Vždyť vím, že kurva ty nikdy nebudeš,
ale oči vždy říkají slova tolikrát jinačí,
a navždy svůj z posledních snů polyká,
kdy jaro vyjde jak zima v oděv oblečena…
Autor Láďa, 24.07.2009
Přečteno 234x
Tipy 13
Poslední tipující: Mbonita, Churry, labuť, WAYWARD, Bíša, jedam, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

24.07.2009 10:57:00 | WAYWARD

Zůstaň pořád básníkem... i oni se mohou smát. Kouzelné dílo :-)

24.07.2009 10:26:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí