Letadla

Letadla

Anotace: "Je to ten pocit naprostý bezmoci,kdy máš kůži bledou,jak při vážný nemoci...Dostaví se smutek a chováš se tiše, je to jako když ti lítaj letadla v břiše.."

Spí a pokojem tóny zní,
Sní..užívá si tu chvíli poslední.
Hlavu do strany naklání,
slz snaží se zbavit mrkáním.

Jako když mladou slunečnici trháš na poli,
jako když posolíš živé rány okolí,
přesně takhle zrada zabolí..

Kluci nebrečí,
to jsou jen řeči,
I jim se hlava někdy zatočí,
zkroutí se v křeči.
Pomyslně na kolenou klečí,
jejich srdce mučením ječí.

Touží mít ještě poslední minutu,
vysvětlit pointu.
My ale nejsme husy.
Některé nepodlehnou kouzlu vášnivé noci.
Vždycky víme,
že to znova zkusí.
Pěkně se to hnusí..

Lžou až se jim práší od pusy
"Jsi jediná.." a bla bla bla,
všichni jsou blázni,
jen oni letadla.
Sežeň si padák,
hodně rychle,
unese tě do oblak,
pak už bude zle..

Nebudeš skákat,
je mu to jasné,
začnou zas ty řeči slastné,
které ztrpknou jen co je vysloví,
snad se to nikdo nedozví...

..že podlehla zas,
znova
a snáz..
Autor Dev_LATea_princess, 24.07.2009
Přečteno 282x
Tipy 15
Poslední tipující: Hantec, Mounkey, Agniezka, Gabi, Mbonita, labuť, PPetrushka, Zasněný básník, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano máš pravdu!Často to tak bývá, ale ne vždy to musíme vidět tak černě:-)Najde se i ten, který to neříká...:-)ST

31.07.2009 14:29:00 | Mounkey

Holka, ty máš nějaký tvořivý období :) Moc hezká, ST

24.07.2009 21:38:00 | Gabi

Moc moc se mi líbí! ST! Fakt jsem nadšená ;)

24.07.2009 11:46:00 | PPetrushka

Moc krásná. ST! :)

24.07.2009 11:12:00 | Zasněný básník

...nikdy jsem ženám neříkal bla bla bla ST ;)

24.07.2009 10:54:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí