Jen to nej

Jen to nej

Anotace: Snad přání doletí...snad ho bude chtít někdo číst.

Narozeniny má ta mladší
z Tvých dcer.
Nemoct být s vámi, osude,
není fér.
Přeji jí vše nej, štěstí a zdraví
víc než jen dost.
Ať radost a úsměv
nejsou jen host.
At rozjasní její tvář
den co den,
ať není sen, co by jí zůstal
nesplněn.

A Tebe lásko na dálku líbám
a v představách hladím,
Tvé kráse a moudrosti
k zemi se klaním.
Od rána do noci,
od noci do rána,
myslí jen nas Tebe
má duše rozdraná.
Chybíš mi. Chybíš.
Možná to víš.
S jiným si svůj sen,
snad šťastně, sníš.

23.7.2009
Autor miroslaF, 24.07.2009
Přečteno 257x
Tipy 10
Poslední tipující: hašlerka, Pevya, al-pacino, labuť, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné přání a vyznání v jedné básni, ST

28.08.2009 20:41:00 | hašlerka

...procítěně trpící ST

24.07.2009 11:11:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí