Hymna zoufalce

Hymna zoufalce

Anotace: TAto báseň je o naprostém a zničujícím zoufalství.

Křídla jenž omývají oblohu
Pocity jenž zatemňují duši
Přesto vše co jsem již zažil
Smát se již nemohu

Utrpení bolest a zmar
Mým denním chlebem jsou
A když pojde slunce žár
Opět nové myšlenky temné vládnou myslí mou

Naději jenž měl jsem v srdci
Schraňoval a choval jako poklad nejdražší
tu sebrali mi vlci
jenž se v lidských kůžích plíží

Svět pro mě byl jen matka
Jenž svého syna vhodila do arény plné šelem
A když kolem mě vypukla ohavná jatka
Mé srdce se dusilo žalem

Vše co mi zbylo
je pouze neštěstí a hněv
A proto zde stojím s lanem konopným
Smotaným jak klubko střev

Stolička jenž jednu nohu nemá
Je to poslední co mě zde drží
Já naposled pohlédnu na modrou oblohu
Skočím a okolo mě jen mír a temnota…
Autor MR, 24.07.2009
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí