Dědo - sníh - snížek :))

Dědo - sníh - snížek :))

Anotace: Dědo vem sáňky a jdem se koupat.

Viděl jsem sníh z mého okna
i vyrážím do té krásy
venku sněhu celé masy
skáču - dovádím radostí dojat
v hlubokém skupenství vody
ale neutopím se ?
snad udusit bych se moh
v tomto bílém moři
ponořen až na samé dno
potápím se snad?
Neplavu - plazím se jen
ve vodě bez teploty
mokrý jen po těla plášti
na kůži jsem zahalen a tudíž suchý
snad jen mráz mě trápí velice
namoklé mám střevíce
které ztuhly v led
prsty bolestivě pálí
nehoří však - mrazem.....
rázem - vynořím se
oči oslněny krásou třpytící se kolem
zaslepen září slunce.
Autor JahPazo, 24.07.2009
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí