Alkohol

Alkohol

Anotace: Řecko, sladké Řecko...

Krev povzbuzená alkoholem
je jistě dobrou věcí
pomůže se srdce bolem
a pivo může téci

Tak rozhlédni se radši kolem
co napočítáš pijáků
všichni se cítí jako golem
navzdory tomu lijáku
co tělo rázně bičuje
ty se však cítíš krásně
sic alkohol tě zničuje
pomáhá skládat básně

A opět jeden velký rozpor
co k přemýšlení nabádá
vždyť stále není vidět obzor
Ach vodka,vodka..toť paráda

Není se potom čemu divit
utíkáš k chlastu rád
úsměv se bude stále křivit
ať jsi stár či mlád
Autor Uhel pohledu, 24.07.2009
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Špáďa, Kubino 2, Elisha, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí