Alkohol ne

Alkohol ne

Anotace: ...

Smutné toky řek
bortí všechny sny a zámky
postavené za podnapilého počasí
u mých dveří.

Ohlašuji kapitulaci
a stahování klaunů
z bitevního pole.

Začátek abstinence.
Autor tukiy, 24.07.2009
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: Dreamer.In.The.Inside, Churry, Markéta G., Gregy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí