Uzel zmatků

Uzel zmatků

Anotace: Energii tvořivosti 3 x zdar !

Rozplynul se sen.
Vkročil nový den.
Trápení je pryč !
Vezmu ne něj tyč !

Lásko, okamžitě sem.
Pro štěstí si jdem.
Slzu vrátit oku.
Zavlnit se v boku.

Radostí se opít.
Život trochu klopít.
Vykoupat se v slunci.
Prut je pro vás, sumci !

Kámen spadnul.
Květ už zvadnul.
Urvu nový.
Bude snový...
Autor Ráchel, 24.07.2009
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: Indigo, Holis, Meriel, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí