Bezpečný let

Bezpečný let

Anotace: O dětech, které jsou pro nás zázrakem, dřinou a inspirací...

Sbírka: Barvy života

Život bral i dal.
Největším zázrakem bylo,
když nám do kočárku
maličké ptáče daroval.

Maličké hole –
divoucí div světa,
nekonečný obdiv
pro všechna příští léta.

Nekonečná láska
chystala vždy cestu,
připravit to ptáče
k bezpečnému vzletu.

Každý jeho pokus -
zamávání křídly,
byl úžasným zdrojem
naší pevné víry,

že to naše ptáče
předstihne nás v letu,
strmé výšky zdolá
při bezpečném vzletu.
Autor Růžena Granátová, 25.07.2009
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., poustevník Jirka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěkný...

26.07.2009 18:45:00 | Květka Š.

Tip za téma :-))

25.07.2009 14:17:00 | poustevník Jirka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí