Srdce pod kopyty

Srdce pod kopyty

Anotace: pampadapam

Mračna se stáhla jak hladový psi
a první kapky slin tam do neznáma
padaly na prsa ubohých žab
Říkáš srdce že válí se v bahně
a kopyta čtyř koní apokalypsy
se přes něj valí a nutí jej žít
Plameny znají jen hořkost a mlčí
tak nenuť mě kus po kusu
odřezávat svoji příčetnost
A srdce ušlapané tíhou kopyt
bylo zmítáno větrem -
- jen nepravidelně.
Autor Oslíkovy uši, 25.07.2009
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítejte uši, docela pěkná

25.07.2009 19:09:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí