Rozdíl mezi tebou a mnou

Rozdíl mezi tebou a mnou

Anotace: Ty neexistuješ...protože ty jsi částí mě...

Zhluboka dýchej a zavři oči,
neměj strach,ta bolest za chvíli zkončí.
To je to zlo,co ti uniká z těla,
tak proč se bojíš,vždyť takhle´s to chtěla....

Myslíš že v životě nemáš co ztratit...
I kdybys chtěla už nejde to vrátit...

Hlavou ti běhají zmatený vzpomínky,
polibek,smutek a od něho hodinky...

Vzala sis žiletku,do ruky řízla,
to už se nezhojí,nezbude jizva.
Byla jsi zoufalá,vždyť já to znám,
sama se životem dost problémů mám...
Ty jsi to vzdala,já to snad vydržím,
klidně to slíbím,vždyť já sliby nedržím...
Autor Radushka, 08.11.2005
Přečteno 477x
Tipy 2
Poslední tipující: Sigurd II.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Sama jsem chvíli nad touhle možností uvažovala, ale díky jednomu kamarádovi a jedný spolužačce jsem zase dostala chuť žít...

09.11.2005 16:30:00 | Elenril

Nauč se plnit sliby, važ si pak sama sebe, ať z tvých slov, nás tady nezebe...

09.11.2005 11:26:00 | Krtica

Slib! Vydrž!

08.11.2005 16:09:00 | nicolas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí