Jsem

Jsem

Anotace: ...

Jsem opuštěný voják
uprostřed minového pole
a zoufale píši domů.

Jsem ztrácející se siluetou
v ranní mlze u jezera,
pohasínající svící.

Jsem stojící vdovou
nad chladnými hroby
a můj život jde dál.

Jsem zapadajícím sluncem,
co nemá sílu déle hřát,
chladnou lunou.

Jsem vlajícím šátkem,
co poddal se poryvům větru,
sestřelenou holubicí.

Jsem slabou vlnou
v moři dalších, stejných,
jednou ze sta.
Autor Eva:-), 26.07.2009
Přečteno 213x
Tipy 1
Poslední tipující: poetická ilona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí