Pláče nebe

Pláče nebe

Anotace: ..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Pláče nebe,
smývá špínu světa.
Ptám se tebe,
jak tvoří se lživá věta.

/Na to ty jsi mistr v purpurovém hávu./

Pláče nebe,
truchlí nad mršinou lásky.
Ptám se sebe,
kdy zahodím své karmínové masky.

/Které skrývají slzy i smích./
Autor Satha, 26.07.2009
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí