Ztrácí.....

Ztrácí.....

Anotace: /ztrácí naději.../

Proměna stačí
nebe naruč otevírá
jen pláčí ty oči
než se připozdívá
všechna rana jsou tíživá
když pohledy se stáčí
k ránu,které smutně začíná,
když se slova mračí
jak nepruhledné nebe
co vidí jen a věčně zebe
svědomí slov,co nezačíná
jak se k ranu vrací
než zas půjde spát
než zas řekne snad
proměna v naději
slova co se ztrácí
ztrácí v naději
co zas přijde později
Autor Radek.oslov.Šafárik, 26.07.2009
Přečteno 236x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Aliklat, Juraj Hrom, Agniezka, labuť, Gudula, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné, vážně,..ano, pořád na něco čekáme...

28.07.2009 14:14:00 | Agniezka

Jo,vždycky něco přijde...

26.07.2009 17:23:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí