Bílý list o ničem

Bílý list o ničem

Anotace: ...!!!

Na stole leží bílý list,
co už dávno není bílý.
Je na něm vynecháno mnoho míst,
ale já nepřestávám ten list číst.

Černé tečky za větou
slova se mi popletou,
pomalu se chvějí
a v hlavě mi znějí.

Čtu písmeno po písmenu,
v těch slovech slyším ozvěnu.
Ze všech koutů pokoje se mi stále ozývá,
Do uší už se mi zasívá.

Pak ten list trhám
a dokoše ho házím.
Hlavu pomalinku zvedám
a tiše odcházím.
Autor terca111, 26.07.2009
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: Xindy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jen +

26.07.2009 19:03:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí