Chaotický den

Chaotický den

Anotace: No ano, to jsem celá já. Bez splněných povinností zkrátka neusnu. Jsem už taková, holka bláznivá :)

Stále jsem smutná, ani nevím proč,
můj život je jak, velký kolotoč.
Do školy a ze školy, už toho mám dost,
spolužáci utíkají, rychle do hospod.
Rychle úkoly, ať mohu klidně spát,
nedokáži na školu, jako oni sr...
Sotva usnu, budík zvoní,
"Rychle, vstávej!", už mě honí.
Rychle do školy, to se tedy povedlo,
na košili od snídaně, rozmazané povidlo.
Znovu sedět, dávat pozor
a na chodbě, zlý je dozor.
No a opět ze školy, ach jak zlý je osud,
každý den, stále dokola, co dělala jsem dosud.
Autor PsavecIvra, 26.07.2009
Přečteno 241x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, jedam, Květka Š., V.N.Losinský, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dočkáš se změny neboj... ale pak možná budeš ráda vzpomínat .o)

28.07.2009 13:51:00 | labuť

je to pro mně vzdalené tema,ale dobře napsané

26.07.2009 20:35:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí