Hry

Hry

Anotace: jakákoliv souvislost s realitou vyhrazena...

Jsou to již měsíce, snad i roky,
Co hrajeme hry na schovávanou.
Vzájemně sledovat veškeré kroky,
Však potajmu zraky nepřestanou.

Při každém setkání,
A že jsou častá,
Jeden druhého předhání,
Chladem se chvástá.

Hrdost je nám příliš vzácná
Ale skrytý pohled prozradí,
že blázen bláznem dělá blázna,
a muzikál nám neladí.

Jako správní herci,
Vesele se vracíme do role,
Jsme jako dva vetřelci
Nad sebou zlomivše své hole.


Nebo spíše


Jako smutní šašci, každý den nasadíme masky své zatuchlé a zlé,
Jako světla strážci, na oči nalepíme pásky, my totiž pravdu vidět nechceme.
Autor Markéta G., 27.07.2009
Přečteno 324x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lioness, kroužek, I.walk.Alone, Tomáš Přidal, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Tanzania, jedam, Tomáš Kallai z Hromova a Vlkova, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Je čas hrát hry a my jsme jejich součástí.." ST!

28.09.2009 01:36:00 | Lioness

ST - hořká komedie našich životů

27.08.2009 00:24:00 | I.walk.Alone

Stip.

20.08.2009 23:54:00 | Bíša

opravdu zajímavé...ST

12.08.2009 10:05:00 | Tanzania

zajimavé dávám ST

27.07.2009 09:42:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí