Parnoidní holka

Parnoidní holka

Anotace: O mém kamarádství s kájou, které nám pořád ničí jedna Paranoidní holka

Mám nejlepší kamarádku
jmenuje se kája.
Máme sice někdy nějakou hádku,
ale mám ji ráda.

Jenže to teď těžce snáší
jedna holka kterou známe,
Chtěla být ona nejlepší kámoškou naší
a teď nám kamarádství láme.

Už je to k nesnesení,
doufám, že se jednou změní.
Už jí mám dost,
mám na ni zlost.

Hádky máme kvůli ní,
ta holka je paranoidní.
Autor terca111, 27.07.2009
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: Aliklat, al-pacino, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí