Otázky

Otázky

Anotace: .........jinak........

Miluješ mě
vlastně?
Nebo jsem jen svědkem
pro tvou vášeň?
Scházím ti
vzdálená
třeba jen za dveřmi
ke kterým nemáš klíč?
Umíš cítit strach
když nejsi v mé blízkosti
a já se ti neozývám?
Hloupnu snad
když si myslím
že mám ještě právo
na lásku s růžovými závěsy
na červené knihovně
nebo jsem příliš stará a chápající
na bláznivé první dějství
satiry s tragickým koncem?
Vše rozděleno?
Ujednáno?
Ani vydání pro realisty?
Proč cítím prázdno
okolo aparátku srdce?
Rozpolcenost přechodného období!
Syndrom použité manželky
ikdyž ti vlastně nepatřím?
Jak vysvětlit že nepotřebuji vlastnit
ale cítit tvůj úsměv při každém setkání
nadšení v dotycích
radost v očích
stesk?
Realitu mám
tu nadruhou
bych chtěla proměnit
za sny
za pocit že jsem krásná
pro někoho
Autor Lucie Teru, 27.07.2009
Přečteno 296x
Tipy 27
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, J.Švihovský, jedam, labuť, Psavec, Kubino 2, vapiti, Noc17, 6thSun, Anastacia-Jane, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tak skvěle dokážeš popsat mé vlastní pocity, že bys mohla být mou tiskovou mluvčí.

10.08.2009 22:32:00 | Jana M.

Teda já se budu červenat......děkuju

30.07.2009 13:31:00 | Lucie Teru

Ať si kdo chce co chce říká, prostě krásná jsi. Po těle i po duši.

30.07.2009 13:00:00 | J.Švihovský

To je jak inzerát! :)

27.07.2009 13:29:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí