Strach

Strach

Anotace: i já se bojím

Strach..je všude, je v nás.
Strach..zná na nás každičky vlas
i přesto čeká na chviličku svou
kdy nás naše obavy k němu přizvou.

Strach..hlídá naše přání a nikdy nespí
nezdřímne si ani na moment nepoleví
a doufáš li v něco, rychle se vzdej
než rozdrtí s jistotou každý tvůj sen.

Strach..bere nám důvěru, lásku i štěstí
při jeho příchodu, dostanem pěstí
není to přítel, je to rváč
po jeho odchodu zbyde jen pláč.
Autor klajusenka, 27.07.2009
Přečteno 226x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BERYL.K, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí