básník

básník

Anotace: w/e

V tramvaji nebo na nádraží,
sedí si a píše ručně.
Bloček přidržuje levou paží,
zápisky i myšlenky, vše jen velmi stručně.

Občas jen koukne po okolí,
jindy zas tužkou poklepe si na rty.
Vypíše se, pak hlava ho nebolí,
s kamarády u piva by raději hrál karty.

Srdce však chřadne jak bez vody růže,
myšlenky v hlavě stále se točí.
Pobledlá je jeho básnická kůže,
jiskra již dávno mu zmizela z očí.
Autor Jordan17, 27.07.2009
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: jelinek8, Elisha, Churry, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Joo, to je vono! "o)

27.07.2009 19:36:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí