Touha

Touha

Anotace: No jo, být sám je někdy velmi těžké...

Jednou, tam kde chci já příště žít,
tam, kde je klid a pohoda.
Chtěla bych tě vedle sebe mít
v zemi, co znamená svoboda.
Tady jsem tak sama- bez tebe,
připadám si, jako vězeň v cele.
Tak sama, jako mraky bez nebe,
mě rozpadá se srdce celé.
Hledám jen kousek svobody,
člověka, co květiny by mi nosil.
Jsem bezmocná, jak ryba bez vody,
jsem jen člověk, co o pomoc prosil.
Autor PsavecIvra, 27.07.2009
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To máš pravdu...

27.07.2009 18:12:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí