Kdo překročí vlastní stín.....

Kdo překročí vlastní stín.....

Anotace: inspirovano skladbou Deratizer,a čast jsem bez svolení A.Brichty použil,prostě se to hodilo/brichta.cz/

Jen kroky dlouhou ulicí
překročí vlastní stín
kdo se pozdě vrací
já mu odpovím:

"Jaká Barva převládá v tvém šatniku
nedáváj se do něj moli?
A proč?,Proč se z lidí dělají Voly?"

ale neříkej ano,
když chceš říct né
ať je to tak,a tak to zůstane

chceš jako pták
letět ke hvězdám
ty ale stejně nikdy nespatříš...
ale stejně se z každým nebratříš...

Jen si tak ale vzpomínám
že rudé plameny
ožehly naší zem
s Hvězdou a Křížem
žádné řešení

čekat to je kus umění
hází se kameny
a jak sen hloupý
si dneska připádám
každý si hledá to své
a slova kované
do ticha promlouvá

"A NEPOMUŽE,ANI ŽADNEJ
DERATIZER"

ani buldozer
to nezachraní
jen SLOVA a ČINY
aŤ je to jiný

jen se znovu nadechnout
A,A JÍT
snad nás za to nezastřelí....

jen kroky prázné jsou
jen růže rozkvetou
s dvojí politickou
PROMĚNOU
z Černé Bílou neuděláš
slyšíš,míříš
slyšíš,míříš

Stín se vzdaluje
jen bezmoc překračuje
jen něčí kroky,
co hledají ten Stín....

A NEPOMUĚ ŽADNEJ.....
DERATIZER......
Autor Radek.oslov.Šafárik, 27.07.2009
Přečteno 337x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Aliklat, Gudula, Juraj Hrom, labuť, Agniezka, al-pacino, Psavec, Churry, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Brichtovi to vadit nebude...
Je to dobře napsaný.

27.07.2009 18:20:00 | Květka Š.

čekat je kus umění...hmmm.ST

27.07.2009 17:56:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí