Mučivá Bolest

Mučivá Bolest

Anotace: O tanci, potměšilé destrukci a tmě

Sbírka: Mučivá Bolest

Vždycky jsem se učil
hrubé lásce odolat
a ted stojím
na prahu zámku mučivých víl

Bez odměny
beze spěchu
podala mi ruce
nejkrásnější z nich
Mučivá Bolest
mučivá bolest je teď moje milenka

Točíme se v kruhu
tvoříme vír
zvedáme prach
každá samohláska
se mění v vzdech
souhlásky klouží
po cihlových zdech

Má Mučivá Bolest
je nejlepší milenka
ještě teď se za ní vracím
krev a prach
zvracím
všechno je pouhá
myšlenka

Zapuď ji!
Křičí přítel
a tahá mě
z krvavé lázně
bílé světlo
...ale je tu tak teplo
Autor Marllone, 27.07.2009
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí