Otazník života

Otazník života

Anotace: Kdož jest za oponou, uvnitř se skrývajíc?

Kdož jest za oponou,
uvnitř se skrývajíc?
Kdo jest ten neznámý,
otázky hledajíc?

Svět jako na dlani,
člověku tleskajíc,
touhy své vykoná,
nikdy však nemá nic.

Ty loutky bezradné
ničehož netušíc,
dál chodí po světě,
životem pachtějíc.

Divadlo skončené,
životy temnějíc,
ten věčný neznámý,
smíchem splín zurčejíc.
Autor Trash75, 27.07.2009
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí