Unáhlené rozhodnutí

Unáhlené rozhodnutí

Anotace: .....

láká tě touha vzít nuž a všechno skončit?
Nač tak rychle spěchat a s životem se loučit....
Nevíš co čekátě za rohem....
až rozloučíš se s rodiči a se starým domovem

až vytáhneš paty z hnízda svého mládí
a začneš konečně žít svuj život s chutí
si si jistá,že tohohle se chceš vzdát?
neboj se nepříjde už tak silný pád

chceš se vzdát poznání opravdové lásky?
Chcš tak rychle vzdát všechny životní sázky?
nevidět své děti rust jak dosahují plna uspěchu
jak ti život profrčí štastně před očima ve spěchu

zažít každý další den,vidět další západ slunce
vidět oblohu,hvězdy a další zatmění měsíce
nechceš zažít další zimu a další léto
nechceš zažít jak dítě tvé kamarádky ti řekne teto?

Rozmysli si než uslyšíš zazvonit tvuj poslední životní zvonec
život není jenom zlej co ohlašuje nehezký konec
Autor Snilek.holka, 27.07.2009
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Zambie, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí