Neexistuje

Neexistuje

Anotace: Zkrátka neexistuje...

Neexistuje ruka,
co po zádech by mě poplácala, za dobrý úspěch můj.
co v nebezpečí řekla by:"Pozor, stůj!"
co držela by mou, ve strachu i radosti.
co zbavila by mě starostí.


Neexistuje láska,
co samotu mou by zahnala.
co by mi nikdy nelhala.
co chtěla se mnou býti jen.
co měla by stejný sen.


Neexistuje náruč,
co bych v ní v bezpečí byla.
co by mě nezradila.
co by mi štěstí dala.
co by se mnou se smála.


Neexistuje člověk,
co by tím vším oplýval.
co nade mnou by se rozplýval.
co by si mě všímal.
co by s láskou mě vídal.
Autor PsavecIvra, 28.07.2009
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný námět.

19.10.2009 13:17:00 | Miroslav Možný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí